RSS Feed

My Raya 2011

Posted on

Cepat je masa berlalu… Cam baru je puasa..tup2 dah raya….
Raya thn ni, sama gak cam tahun2 sebelumnya… very2 simple…
Sehari sebelum raya da balik kampung nenek ( mum’s side ) kat Kudat..kat sna cam xde je i dlm gmbr coz bz kat dapur kekdahnyer…hehehe
On 2nd raya, dah balik to my hometown ( Papar ).. and on 3rd raya baru g kumpul2 kat my cousin’s hse ( Rumah Besar ) and ni mmg port pling best nak lepak ramai2!..
Its my papa and his nieces/nephews time and we spent till 4am at my cousin’s hse last night!! keukeukeu…

Gmbr2 dah bnyk upload kat fb.. so kat sini xde la nak letak gmbr bnyk sgt…just a few of my favourite..

Dear friends and family..Selamat Hari Raya Aidilfitri..Mohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa..Have a blast eid everyone… ๐Ÿ˜€

Me on 3rd Raya day… hihik…..

****

My lovely Mama and Papa.. โค

****

Andy..one..Mama n me..

****

My two little Angels…Dany & Ammar….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: