RSS Feed

What’s On Repeat Mode.. :p

Posted on

for the past 2 week.. aku xde la busy mana… so masa free aku.. aku ske dgr mp3 je..baring2 smbil tweet! kkkkk…

nak share lagu yg aku ulang2.. ekekke.. sehari nak bape kali je aku ulang lagu nih! gile in love ngan this song! and voice die sgt la best!!… tau penyanyi ni pn sal adik aku suh dgr.. then few week back die mmg ader kat Yoo Hee Yeol’s sketchbook n Kim Jung Eon’s chocolate…

so.. here’s KIM JANG HOON “Like Rain Like Music” LIVE (Yoo Hee Yeol’s Sktechbook)

seyes aku xtau nak carik lirik lagu die ni kat mna.. i mean translation.. i bet the lyric are beautiful tooooo…
** Lagu ni jadik sms tone aku skrg nih! sape2 yg text aku..aku akan reply soon after the song stop playing! kkkkkkkk

Satu lagi lagu yg aku salu ulang2 (buat msa sekarang) lagu ” Never Never say Goodbye ” by Leessang feat.ALI .. after i watched ‘Running Man’ terus aku suka kat Kang Gary (Kang Hee Gun) which is one of the Leessang. sgt suke die rapping!!.. ๐Ÿ˜€
Hmmm…vid ni x dpt lak aku carik kat youtube!.. mmg xde!.. huhu… tapi kalau nak dgr carik kat 4shared! xpe aku letak link..mnatau korang interested nak dengar… teheeee….

Never Never Say Goodbye – Leessang ft. Ali

hmmmm.. tu je la kot! saje je update.. coz xnak blog bersawang! ekekkekekke….

its almost 9PM… nak tgk MIDAS!!! ;p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: