RSS Feed

My brain map

Posted on

Takde keje wat keje!
kekekekeke.. but actually, best gak buat benda ni.. saje je nak tgk ape je dlm otak aku ni secara visual!
Dan bila da buat… agak2 berserabut gak otak aku! banyak sgt benda nak difikir! aku sndr terkujat tgk! wakakakkaka..

Idea datang dari 2PM ( sape lagik kan?? ) … dorang wat map brain tuk “Kpop boys Magazines”.. Thanks to 2PMalways coz buat Trans brain map drg. seronok je bace.. hehehehe.. sape2 lum tgk, sila la tgk! ekekekke.. 2PM’s brain map

So…. Here’s my brain map! :p

Guna Khun’s pnye brain map! (senang coz da ada partition).. Thanks to wynad coz buatkan brain kosong.. Memudahkan keje aku nak fill in.. hehehe

Punye la details brain map aku… rasanya banyak benda lagik nak dimasukkan.. tp aku rsa cukup setakat tu je yg salu sgt linger2 around my head!

Biggest part of my brain of coz la aku bnyk pikir sal hidup aku!.. segala smuanya n mostly yg aku sgt risaukan berada disitu.. its normal la kan?? hehehehe… sume benda aku nak pikir!.. agak2 berserabut di situ ye.. heheheh

2nd.. none other than my favorite boys! 2PM!!!!!! aku siap kaler2 lagik coz seriously.. dorang la penyeri hidup aku!!.. bila mood down je klu tgk drg harus jadik happy balik!mood booster kekdahnye!.. tbh..aku x penah la nak peeling2 cmni.. drg tu kan retis..klu aku nak minat pn sekadar bese2 je.. tapi x sngka..camni jadiknye.. they’ve been a part of my life! x bleh miss langsung sal 2PM! so, bleh dikatakan 247..all about 2PM!! jam tunjuk 2PM pn aku excited cam ape je! ekekkekekeke…

3rd.. ni aku suke!!! tmpt aku lepak!! and tempat yg paling best!! TWITTER!! hahahaha.. this is where i met most beautiful peoples!… unite hottest! yg sama2 minat 2PM.. ups and down with 2PM sume kat sni!.. wonderful twisters! i will never forget u all!.. spam/spazz tu sume perkara bese bagi kita kan???? nak2 drooling2 over 2PM.. sgt la x menghairankan! ekekkeke.. ape2 nak borak sal kpop/2PM kat sni je aku selesa… hehehe.. and yeah.. blogging pn jadik my fav things to do!.. ehehhehehe

4th.. ehem..ehem… ni kekasih hati saye! /muntahh! ekekkekekeke… seyes! aku sgt suke ngan hwang chansung!! eekkekeke.. aku da banyak kali pengsan bila tgk die! and..happy trail die meng’happy’kan saye ( ape pnye kenyataan nie ).. hahahhaha (aku gile!) … #loveCS adalah benda yg aku buat setiap ari! (harap2 die x muak ngan copy-paste quotes yg aku tweet kat die!.. hehehe)

5th.. ni la masanya aku pikir sal diri sndri!! sometimes mmg terpikir nak sorang2!.. wat keje yg aku ske! its just ME!.. aku banyak gile gangguan dlm hidup!.. mostly ended with depression.. bila da sorang2… atleast aku akan tenang!… ME-TIME sgt penting wat msa nie.. hehehe..

6th.. x leh hidup tanpa berryboo ( which is my blackberry phone! ;p ).. banyak benda da aku leh wat ngan phone nie.. tweeting..online..blogging..schedules.. sume ngan berryboo.. sehari nak2 4 kali aku charge!.. ekekekke..

7th.. friends…. i do cherish every single one of u.. ( sma ada da jmpe atau lum jumpe )… and i do care a lot bout you! i love you, friends.. ( you know who u are.. )

done about my brain map… so excited coz my tlist pn buat brain map masing2! ( hopefully wynad, wawa n zaitonzainal pn buat brain map ngan kadar segera..
so.. here’s their brain map! LOL

anisbucklee
alynn0814
milimo_
cik sushi
fz2810
LumosNY

love you guys!!! <333333333

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: