RSS Feed

whats for breakfast..

Posted on

Supposely..i write this entry on morning hour coz its more suitable, right?.. Blogging about breakfast thingy when its almost midnight are little weird.. ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ but i don’t have time to write on morning and my free time only this hour when its quiet and i can really focus on what would i write… “̮

Nak dipendekkan cite.. Ni la sarapan pagi aku.. But the bread sgt2 jarang nak makan coz xde jual kat sabah.. My cousin, Dada..baru balik dr KL so pow die suh beli banyak2 bread nih!..sgt sedap, okey!! Xyah nak letak butter ke jem ke hape..makan gtu je da sedap gile!! its a “Butterscotch bread” by gardenia.. X paham kenapa bread ni xde di jual kat sni padahal ader je product gardenia..

My basic morning always start with really2 hot tea! (Actually tu 3in1 je).. Sgt mudah nak buat! Hehehe.. Ntah.. Klu aku nak minum panas kne betul2 panas mendidih airnya.. And i don’t take long to finish it.. Kalau da suam2 tu mmg x feel ar bagi aku..so kne minum panas2 biar lidah terbakar skali pn.. Hehehe..

I’m a tea person.. Kalau coffee mmg x boleh.. Bleh pening kalau minum…if xde tea kat umah mmg breakfast ngan air panas jer… Everyone kat sni coffee addict.. X bleh join… Tu yg ssh jadik tea lover… Cam x best minum tea sorang..kang aku jmpe soulmate aku..harus la nak suh die minum tea je..senang.. LOL /ada kaitan ke? ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ ㅋ

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Posted with WordPress for BlackBerry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: